2009-08-27 15:06:13• hírek • Parajdi Andrea

Gépjármű-ellenőrzés díjmentesen

Balesetmegelőzés és környezetvédelem céljából országos kampányt indít az Autonet Kft., amelynek keretében díjmentesen végeznek műszaki ellenőrzést gépjárműveken. Az akció pénteken veszi kezdetét Szatmárnémetiben, a Real hipermarket parkolójában.

Rendőri statisztikák szerint számos közúti baleset történik amiatt, hogy a közlekedésben résztvevő gépjárművek műszakilag nem megfelelőek. „Sok gépjárművezető nem is tud arról, hogy egyáltalán problémák vannak a kocsijával, s valljuk be őszintén most a gazdasági válság közepén sokak számára nem az a legfontosabb, hogy rendszeresen szervizbe vigyék ellenőrzésre az autójukat, éppen emiatt kezdeményeztük ezt az akciót" -számolt be Winkler Roland, projektmenedzser a kezdeményezés alapötletéről.

Az Autonet Kft. partnerei segítségével augusztus 28 és november 30 között hat nagyvárosba szeretne eljutni díjmentes szolgáltatásokat kínáló szervizstandjával. Az akció Szatmárnémetiben indul, majd Nagyváradon, Kolozsváron, Brassóban, Bukarestben és Konstancán folytatódik.

Augusztus 28-án, pénteken 12 órától, illetve augusztus 29-én, 10 órától késő délutánig a Real hipermarket parkolójában, a szervizstandnál legalább hat szakember dolgozik majd azon, hogy az odaérkezők járművét korszerű készülékek segítségével ellenőrizze. A térítésmentes szolgáltatásba beletartozik a gumik állapotának pontos leírása, a keréknyomás megmérése, a kibocsájtott szennyező anyagok mértékének meghatározása, a lámpák, a klímarendszer, az ablaktörlők, az ablakmosó folyadék, illetve a fékfolyadék ellenőrzése.

A gépjármű tulajdonosa egy pontos leírást kap arról, hogy mi az ami sürgősen szervizelésre szorul, sőt ellenőrzés után egy 30, vagy akár egy 50 lej értékű kupont is eltehet, amelyet majd meghatározott autószerelő műhelyben felhasználhat. A helyszínre kilátogatók nem csak, hogy ingyen ellenőriztethetik gépjárművüket, hanem még árkedvezménnyel végeztetheti el a szükséges javításokat is.

Az Autonet Kft. munkatársai egy nap körülbelül 150-200 autó műszaki ellenőrzését tudják elvégezni.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: